Een sprankelend en creatief 2019!

Het nieuwe jaar is al weer twee dagen 'oud'. ik wil iedereen alle goeds toewensen en moge al je dromen uitkomen dit jaar.

Zelf heb ik het genoegen mogen smaken het nieuwe jaar af te trappen in Rotterdam, waar ik getuige was van een geweldig vuurwerk spektakel.  Onwillekeurig gingen mijn gedachten naar het afgelopen jaar. Ik was en ben niet ongelukkig met de 'opbrengsten' van SchrijfPassie. En dan niet in financiële zin, maar vooral met de workshops en cursussen die doorgang vonden en het plezier dat we met elkaar hebben gedeeld met schrijven. Het doet me altijd een hoop plezier dat deelnemers met een glimlach  op hun gezicht vertrekken.  Daar doe ik het voor. Een hoogtepunt was de tweedaagse schrijfpelgrimage op het strand van Kijkduin. Dit jaar krijgt het een vervolg: op 17 en 18 mei. Noteer het alvast in je agenda!

 

Er staan meerdere workshops in opdracht op het programma, naast de geplande schrijfactiviteiten: een workshop ter ere van een vijftigjarig verjaardagsfeest; een workshop voor de bibliotheek Veenendaal in het kader van de Boekenweek, een workshop in boekhandel Kniphorst, wellicht een workshop in het net geopende nieuwe museum in Rhenen enzovoort. Het is altijd mogelijk een workshop op maat te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Ik wil je nog even attenderen op een gratis schrijfproject bij Christine de Vries rondom citaten van Etty Hillesum. Elke week krijg je een citaat toegestuurd wanneer je je abonneert op "Schrijfwijzer". Zie

https:// shodo.nl Eind januari verschijnt ook  "De herberg", retraiteboek van haar hand.

 

ik verheug me op een nieuw jaar vol schrijfplezier met jou!