Hoe het Corona virus de wereld lam legt

 

Vanmorgen 'the day after the day before', moet ik er ook aan geloven en  workshops afzeggen. Het is beslist niet het allerergste, maar leuk is het niet.

 

De wereld staat op z'n kop. Als ik tijdens mijn werk door de straten van Rhenen rijd, valt me de zwaarte op. Het is net of de stad haar adem inhoudt en wacht op wat komen gaat. 

Ik zit nog steeds in mijn Vastentijd. Het is een vreemde gewaarwording, dat ik ondanks mijn nagenoeg lege agenda (die ik me vaak genoeg toewenste), niet gelukkiger ben. In deze periode van bezinning, kom ik mezelf soms tegen als een angsthaas.  Ik ontdek hoe moeilijk loslaten en machteloos berusten is. Soms lukt het me beter dan de andere keer. Het helpt wel als ik mijn hoofd kan verlaten door met mijn handen bezig te zijn door te tuinieren, te schrijven, plakken en schilderen. De foto's boven deze tekst zijn van werkjes tijdens de crisistijd. Ik ben verrast door de vele initiatieven die zijn ontstaan op creatief gebied. Elke dag zijn er online wel gratis lessen te volgen. Mocht je interesse hebben, mail me dan. 

 

Ik ga kijken of ik naast de bestaande workshops nog meer online kan aanbieden. Ik zal een extra nieuwsbrief hieraan wijden. Op dit moment zijn er 4: 

- Thema's uit het leven gegrepen

- De Wand

- In gesprek met je hart

- Naar je toe schrijven in 365 dagen

De workshop "de natuur in 17 lettergrepen", die gepland was op 31 maart, kan ik ook online aanbieden. Voor meer informatie, zie het desbetreffende pagina. Wanneer je een workshop wil bestellen a 30 euro per stuk, gebruik dan het contact formulier. 

 

Voor nu, zorg goed voor jullie zelf en blijf gezond!