Is het einde echt in zicht?

Ik schrijf 2 augustus. "De vierde golf" aan corona besmettingen lijkt inmiddels op haar retour. Het normale leven krijgt zo langzamerhand, weliswaar met de nodige hygiëne regels, haar beslag.  

Ik durf het nu wel aan een planning te maken voor het komende half jaar. De cursus "(Her) ontdek je creativiteit komt terug na een lange afwezigheid. Ik heb er voor gekozen om de cursus in vier ochtenden aan te bieden en niet in zes. Ik merk, dat het moeilijk is een commitment aan te gaan voor zes lessen. In vier lessen wil ik je laten kennis maken met allerlei vormen van creativiteit. Ik garandeer je plezier en ontspanning. Ik weet zeker dat ook jij creatief bent, dus laat je verassen door ongekende talenten.

Creativiteit is voor mij een staat van zijn. Sinds de corona tijd ben ik helemaal los gegaan met schilderen en plakken. Een aanrader voor een ieder die op ideeën gebracht wil worden is de Art Beat Club van Marenthe van Otten (https://www.theartbeatclub.com). Ik heb zo veel van haar geleerd en dat alles online. Ik geniet van de opdrachten, die zo verrassend zijn. Ik post mijn werk dagelijks op mijn Instagram account 'connyplomp' en tijdens de Kunstroute Rhenen (28 & 29 augustus en 4 & 5 september) stel ik enig werk tentoon in het atelier van Renske de Vries op de Utrechtsestraatweg 198. Je bent van harte welkom van 11 tot 17.00 uur. 

De cursus "Ontdek het heilig vuur in jezelf", geïnspireerd op het boek "De maagd is terug" van Christine Pannebakker gaat voor het eerst de lucht in . Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Het is een cursus met een vage verwantschap met de cursus "Ontdek de wilde vrouw in jezelf". De laatstgenoemde cursus staat pas in het voorjaar van 2022 weer op het programma.

 

Ik hoop, dat jij ook gezond door deze nare corona periode bent doorgekomen. De drang om de draad weer op te pakken is groot en gelukkig kan het ook weer, nu er zoveel mensen zijn gevaccineerd. En toch blijf ik voorzichtig en blijf de anderhalve meter in acht te nemen en ventileer ik goed. Bij binnenkomst zal ik je vragen de handen te wassen. Dat betekent ook, dat ik een maximum deelnemers hanteer  aan mijn eettafel en dat is vier. Wees er dus vroeg bij als je echt iets wil.

Ik zie je graag bij een van de workshops en cursussen dit najaar. Ik hoop, dat het nog een beetje wil (na)zomeren. Geniet ervan en tot gauw!