Ontdek het heilig vuur in jezelf

Deze cursus is geïnspireerd op het boek van Christine Pannebakker "De Maagd is terug" (Arc Publishers, 2020) en heeft als ondertitel "Ik ben niet bang. Ik ben geboren om dit te doen. Net als jij". Het zijn de woorden van Jeanne d'Arc. 

Tekst op de achterflap: "rammel niet aan het hek. Jij bent de poort". Jeanne d'Arc maakte een einde aan de honderdjarige oorlog. In een ijzeren korset van heiligheid. Ze streed voor haar vaderland. Destijds had ze de illusie dat het slagveld daar de juiste plek voor was. Nu is ze hier om jou blootsvoets en onverschrokken terug te brengen naar je moederland. Claim al jouw eigenschappen. Leg de jury in je hoofd het zwijgen op. En leef je ontembare missie. Welk gebied ga jij veroveren? De maagd is terug. En ze kijkt naar jou"

Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten en volgt de hoofdstukken van het boek. Naar aanleiding van citaten, geef ik je schrijfoefeningen. Ervaring met schrijven is niet vereist. Het gaat vooral om persoonlijke groei, maar ook om het plezier in schrijven. 

 

Data: dinsdagochtend 16 en 23 januari 2024 van 9.30 uur tot 12.00 uur

Kosten: 55 euro

Locatie: Majoor Jacomettiweg 19, 3911 BP Rhenen