Ingrid over "(Her)ontdek je eigen creativiteit": "Dankbaar. Ik ben verrast over mijn verborgen potentie. Dankzij Conny ga ik een intens pad bewandelen. Inspirerend en kleurrijk"

Tessa over "Ik heb de cursus (Her)ontdek je eigen creativiteit" gevolgd bij Conny. Wat een feestje was dat! Een ontdekkingstocht naar in creatieve Ik in een vertrouwde en gezellige sfeer. Aanrader!"

 

Joke"(Her)ontdek je eigen creativiteit. Geen idee wat ik hierbij moest voorstellen, maar na wat schroom overwonnen te hebben, werd het steeds interessanter. Wat een waardevolle cursus!"

 

Henriette (over ("Ontdek je eigen creativiteit"): "Heerlijk om te ontdekken dat creativiteit niets te maken heeft me kunstzinnige aanleg, maar dat iedereen het in zich heeft. Ik ook. Jij ook!"

 

Marieke: "In de cursus creativiteit heb ik heel veel geleerd en kan het iedereen aanbevelen. Het enthousiasme van Conny inspireert"

 

Lea: "Je eigen creativiteit ontdekken, dat is wat Conny ons geleerd heeft"

 

Cynthia (over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf"): "Langs deze weg wil ik je nog bedanken voor de inspirerende cursus. Ik vond het heel leuk....... Je bent een inspiratiebron voor mij...."

 

Janneke (over "In de voetsporen van de heldin"): "Een mooie cursus in een warme omgeving, waarbij je al schrijvend dichter bij je 'eigen verhaal' komt. Conny leidt je op deskundige wijze langs werkvormen die daarbij helpen. Al schrijvend leer je de thema's te ontvouwen die er voor jou toe doen"

 

Fran (over "In de voetsporen van de heldin"): "De cursus van 4 middagen vond ik inspirerend, verfrissend, diepgaand en bracht mooie nieuwe inzichten. Ik heb mij opnieuw verdiept in heldinnen uit mijn eigen leven. Maar ook de heldin in mijzelf de waardevolle aandacht gegeven, die mij toekomt. Mede door de huiselijke sfeer en kleine groep, met fijne mede schrijfsters, (heldinnen) voelde ik mij vertrouwd om persoonlijke dingen te delen. Dankbaarheid, is het woord om af te sluiten"

 

Marja (over "Schrijven tussen de koeien"): "Wat was het leuk om een rondje te schrijven met z'n drieën en af en toe een rode draad te ontdekken. Een bijzondere omgeving in de koeienstal maakte het helemaal af. De kalfjes en de koeien, nieuwsgierig in het begin, later heerlijk rustend bij elkaar. Om een voorbeeld aan te nemen... Een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is"

 

Yvonne: "Autobiografisch schijven heeft me teruggebracht naar de mooie herinneringen uit mijn leven. Natuurlijk ook haar zwarte bladzijden daarin. Dat onder ogen zien, de pijn voelen, maakt dat uiteindelijk  de zonnige momenten overblijven. Dat was mijn opzet

 

Mayke (over "Ontdek de wilde vouw in jezelf"): "Nu, enkele maanden later, denk ik met warmte terug aan de schrijfsessies bij Conny aan tafel met twee fijne medecursisten. De openhartige sfeer, het luisteren naar elkaar, persoonlijke ruimte voor emoties. een zoektocht naar de wilde vrouw en deze uiteindelijk gevonden in mijzelf"

 

Marjanne (over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf"): "Vrij schrijvend op zoek naar je krachten en verlangens. In een prettige sfeer kijken wat er naar boven komt. De ochtenden zijn eigenlijk te kort"

 

Edith (over "Ontdek de wilde vrouw in jezelf"): "Wat kan je zo'n cursus geweldig begeleiden! Je bent een inspirerende en professionele, warme, wijze begeleider bij een heel persoonlijk proces. En daarnaast leer je intussen heel veel over jezelf, leer je te schrijven en komt de kern boven. Een aanrader, voor iedereen, die pen en papier heeft liggen, want de rest komt vanzelf

 

Trijntje: "Spannend: "Schrijvend schilderen" Wat een plezier en dat met woorden. Eenvoud"

 

Ineke (over "Zelfportret schrijven"): "Ik ben verrast door de anderen en hoor, groei"

 

Corry (over "Zelfportret schrijven"): "Ik ben verrast door de humor, het plezier en de vertrouwdheid van deze workshop. Heerlijk om zo open bij elkaar te mogen zijn" 

 

Inge (over "Zelfportret schrijven"): "Ik ben verrast door mijzelf en de invloed die uitgaat van een groep vrouwen die naar zichzelf durft te kijken, zodat ik verder kan gaan"

 

Jolanda (over "Zelfportret schrijven"): "Ik ben verrast door mijzelf en door de ommekeer in mijn schrijfsels. In het begin erg kritisch en veeleisend, nu veel minder en positief"

 

Tanja: "Schrijven tussen de koeien is onbeschrijflijk. Woorden vloeien uit je pen zonder dat je weet dat je dat in je hebt"

 

Monique (over "Schrijven tussen de koeien"): "Conny''s woorden 'niets is fout, durf en doe' heeft  tot verrassende resultaten geleid"

 

Joke (over "Schrijvend pelgrimeren"): "Heel verrassend om te merken dat je gedachten door bepalde oefeningen of 'eye openers' onverwachte kanten opgaan en ook dat inspiratie om te schrijven gewoon komt"

 

Een toch wel wilde vrouw: "Omdat ik vrij nuchter ben, twijfelde ik of deze workshop iets voor mij zou zijn. Maar door te ontspannen, open sfeer heb ik al schrijvend mezelf beter leren kennen. Ik ben meer zelfbewust: wat ik kan en nog meer laten zien"

 

Fran: "De schrijfcursus "Bevrijd de wilde vrouw in jezelf" kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Veel variatie in oefeningen. Diepgang, zelfinzicht, creatieve uitdaging. Het heeft mij opnieuw geïnspireerd. Hartelijk dank Conny, voor je integriteit en liefdevolle begeleiding" 

 

Paulien (over "In Memoriam"): "Vandaag lekker geschreven over een dierbare. Ik ben blij. dat ik het gedaan heb; wat een ruimte voor deze persoon!"

 

Tineke: "Pelgrimeren op het strand, maar vooral pelgrimeren naar mijn hart. Heerlijke tweedaagse workshop waarin veel inzichten duidelijk worden"

 

Anja: "Een verrassende tweedaagse schrijfpelgrimage in Kijkduin gehad. Met boeiende inzichten en nieuwe uitzichten terug naar huis"

 

Marja: "Twee dagen pelgrimeren met Conny en drie medereizigers, intensief, maar fijn. Mooie opdrachten. Conny, dank je wel."

 

Ellen: "De schrijfpelgrimage heeft mooie inzichten gebleven. Ik ben weer een stapje verder"