VOOR ALLE WORKSHOPS GELDT: SCHRIJFERVARING OF KENNIS VAN SCHRIJVEN ZIJN NIET VEREIST!

Het is binnen de huidige corona crisis niet mogelijk fysiek schrijfactiviteiten te geven en het is evenmin onduidelijk wanneer het wel weer kan. Ik bied tot die tijd wel online schrijfworkshops aan. Zie aldaar. 

Collage als inspiratiebron in het kader van ‘de Maand van de Spiritualiteit’: Inspiratie

Dit is een workshop, die je heel goed met een stel vriendinnen kunt doen. Ik vraag je een stapeltje afbeeldingen mee te nemen met het thema “INSPIRATIE’. Je zoekt op je het gevoel afbeeldingen, die voor jou het thema verbeelden Geen teksten. Vervolgens gaan we de oogst aan afbeeldingen plakken op een karton. De afbeeldingen vertellen een verhaal, jouw verhaal.

Schrijfoefeningen nodigen je uit om jouw verhaal te vertellen in woorden. Je zult zien hoe beeld en woord elkaar aanvullen en versterken. Misschien krijg je een beeld van verborgen verlangens of herken je een opdracht aan jezelf. Laat je verrassen door je collage!

 

 Woensdag 30 september 2020 10.00 - 12.30 uur

Locatie: Dr. Colijnstraat 31 D, 3904 EL in Veenendaal

Kosten:  12 euro 

 

In Memoriam

In de maand van Allerheiligen en Allerzielen, wil ik samen met jou stilstaan bij een geliefd persoon, die is overleden. Ik vraag je een foto van hem of haar mee te nemen. Misschien zijn er nog vragen, die je wilt stellen of wil je hem of haar over je leven vertellen na zijn of haar dood. Het lijkt een zwaar thema, maar uit ervaring weet ik dat schrijven over een geliefd persoon juist ruimte geeft. Bijvoorbeeld ruimte om dankbaarheid te voelen. Het gaat er om  hem of haar te eren.

 

Donderdag 29 oktober van 13.30 tot 16.00 uur

Locatie: Majoor Jacomettiwg 19, 3911 BP Rhenen

Kosten: 30 euro