VOOR ELKE ON LINE CURSUS GELDT DAT SCHRIJFERVARING OF KENNIS VAN SCHRIJVEN NIET IS VEREIST. JE SCHRIJFT VOOR JEZELF EN ER VINDT GEEN TERUGKOPPELING PLAATS.

KOSTEN PER CURSUS: 30 EURO. IK STUUR JE DE CURSUS VIA WE TRANSFER VIA DE MAIL.

DE FOTO'S UIT DE CURSUSSEN ZIJN (GROTENDEELS) UIT EIGEN ARCHIEF.

Thema's uit het leven gegrepen

Vijf thema's: dankbaarheid, vertrouwen, genieten, eenvoud en tevredenheid.

Je gaat deze vijf thema's door middel van schrijfoefeningen ontdekken in de diepte. Je krijgt de schrijfoefeningen in instructies meegestuurd.

De Wand

Het boek van de Oostenrijkse schrijfster Marlen Haushofer "De Wand" dient als uitgangspunt van de cursus.

Wat zou jij doen wanneer je op een ochtend wakker wordt op een logeerbed in de bergen en de wereld is op slag veranderd? Ik geef je schrijftechnieken, die je meenemen in de leefwereld van de hoofdpersoon en misschien in die van jezelf. Voel je vrij te schrijven en luister naar wat er in je verborgen ligt. 

 

Het boek van Marlen Haushofer is voor 17,95 euro te kop bij Bol.com (Van Gennip, Amsterdam, ISBN 978 94 616 40 338)

In gesprek met je hart

Het leven is een kakofonie van geluid, dat het horen van de stem van ons hart bijna onmogelijk maakt. Ongewild en onbewust luisteren we naar de stem van de wereld. In de stilte van het schrijven, herstellen we de innerlijke verbinding met ons zelf. Al schrijvend luisteren we naar de stem van ons hart en is er en gesprek mogelijk over de dingen waar het echt om gaat.

Ik geef je 20 schrijfoefeningen. Verschillende citaten en teksten over liefde, ouder-worden, worden wie je bent, vertrouwen, vriendschap, zingeving, dankbaarheid, loslaten, aanvaarding, passeren de revue. We luisteren naar wat ons hart hierover te vertellen heeft. 

Naar je toe schrijven in 365 dagen

Je ontvangt 365 citaten als schrijfinspiratie. Elke dag schrijf je 15 minuten over wat je raakt is het citaat. Nu eens niet van je afschrijven, maar naar je toe schrijven.